Opinie Klientów

Opinie KlientówPoznaj opinie innych

Decyzja o zmianie w życiu bywa trudna i łączyć się może z wątpliwościami. To zrozumiałe. Dlatego warto mieć sprawdzonego partnera.

Poniżej możesz przeczytać, co mówią ci, którzy zdecydowali się ze mną współpracować. Przekonaj się sam, jaka zmiana czeka na Ciebie.

 

31-08-2017 - Ola - Dyrektor - Poprzez zadawane pytania w trakcie sesji przez coacha wypracowywałam sposób postępowania w trudnych dla mnie dotąd sytuacjach. Nauczyłam się również w prosty sposób rozpisywać tematy na części pierwsze, co pozwala mi wypracować następnie plan działań, aby osiągnąć konkretne rezultaty lub wyeliminować niepożądane efekty.
24-06-2016 - Manager - For me was a real help and it gave me more power afterwards because the most of the solutions were chosen by me, so also the self-confidence grew a lot and in the same time took from my shoulders some pressure that I was putting due to false or non-existing reasons. In parallel, it open my eyes to a path were I shouldn’t think all the time about what others think about each situation, decision or move I make.
20-05-2016 - Piotr - Inżynier - Efekty jej pracy przyszły szybciej, niż się spodziewałem. Jest profesjonalistką.
23-02-2016 - Anna Bronka - Patisserie Sowa - Spotkanie coachowe dają nam wiele dopiero wtedy, kiedy znajdziemy odpowiedniego coacha i sami jesteśmy na zmiany gotowi. Miałam to szczęście, że trafiłam na Justynę, gdyż pomogła mi ona przejść przez wiele etapów w moim życiu tak, żebym umiała zrozumieć i docenić swoją pracę nad sobą.

03-11-2015 - Maciej - Freelancer/Programista - W życiu mamy wiele spraw, problemów i prawie nigdy nie mamy czasu zatrzymać się i odpowiedzieć sobie na proste pytanie, czy obrana droga życiowa jest optymalna i co warto byłoby poprawić. Odpowiedzi na to pytanie najlepiej udzielać sobie w towarzystwie Justyny, która da wsparcie i zada pytania, które pomogą spojrzeć na wszystko z różnych perspektyw. Oczywiście to dopiero początek.

15-09-2015 - Zofia - Menadżer - Spotkałyśmy się w momencie, gdy stałam „pod ścianą” tak wielką, że obejście jej wydawało mi się niemożliwe. Sił, których zawsze miałam zgromadzone złoże - zabrakło. Motywacja, którą zwykle miałam z nadwyżką - zniknęła… Ciężki moment. Na szczęście już za mną.

24-07-2015 - Magdalena - Inżynier - Pani Justyna potrafi pokazać Klientowi jego wewnętrzną siłę, od teraz jestem świadoma mocy sprawczej swoich działań. Nie narzuca swojego sposobu myślenia i pomaga znaleźć motywacje do rozwoju, do zmiany, do zrealizowania własnego celu.

17-04-2015 - Anna - Specjalistka - Sprawiła, że uwierzyłam w siebie. Uwierzyłam, że mogę wiele:) Zmotywowała mnie do działania, realizacji marzeń. Pokazała, jak pokonywać tkwiące we mnie przeszkody, by móc iść do przodu.

03-12-2014 - Piotr - Freelancer - Mam za sobą pierwszą serię sesji. Na pewno po pewnym czasie wrócę, aby zweryfikować postępy i działać dalej.

21-11-2014 - Ewa - Każda sesja była spotkaniem w miłej atmosferze sprzyjającej otwartości, choć czasem pojawiająca się tematyka była dla mnie trudna emocjonalnie, ponieważ dot. moich ograniczeń, oporów i słabości. Na nowo obudziła we mnie nadzieję i wiarę, że zmiana mojej ścieżki zawodowej jest możliwa, wiarę, że przede mną są różne możliwości. Wzmocniła moją motywację do podejmowania prób, do działania i dzięki temu zrobiłam kilka odważnych kroków do przodu.

02-11-2014 - Jacek - Freelancer - długie i ciekawe rozmowy, proste pytania, konkretne rozwiązania problemów, które wymagały ode mnie dyscypliny i zaangażowania. szybko okazało się, że tego właśnie potrzebowałem. problemy nie zniknęły. ale dzięki Justynie, jej wiedzy i profesjonalnemu podejściu do pracy nauczyłem się z nimi radzić. dziś, po 4 spotkaniach z Justyną, nie ma problemu, który byłby dla mnie nie do rozwiązania. to bardzo pomaga. w pracy i w życiu.

17-10-2014 - Gonia - Mama, pracownik biurowy - To było bardzo cenne doświadczenie – ale ostrzegam to jest niebezpieczne - gdyż po jednej sesji chce się więcej :). Polecam Justynę bo to osoba z dużym doświadczeniem a swoją pracę wykonuje z ogromnym pasją co zdecydowanie przekłada się na wysoką jakość sesji coachingowej.

14-06-2014 - Gosia - Junior AP Accountant - Byłam zaskoczona tym, że już po kilku sesjach z Justyną potrafiłam odpowiedzieć sobie na nurtujące mnie pytania i znaleźć rozwiązania moich problemów. Justyna w profesjonalny sposób pomaga na ścieżce rozwoju. Godna podziwu jest jej cierpliwość i elastyczność zarówno co do terminów sesji jak i tematów. Bardzo cenne są jej „drążące” pytania, które najbardziej przyczyniły się do mojej zmiany.

13-05-2014 - Gabriela - Politolog - Justyna uświadomiła mi, jak ogromną siłę, motywację i determinację mam w sobie, by zmierzyć się z moim tematem Każde ze spotkań pozwoliło mi zajrzeć w głąb siebie. Justyna jest bardzo dobrym coachem, posiada ogromną paletę umiejętności, które pomogły mi przepracować temat z lekkością, ma umiejętność zadawania odpowiednich pytań, pozwoliła odkryć mi odpowiedzi, który były ukryte głęboko we mnie. Spotkania z Justyną sprawiły, że zmieniłam myślenie, wiem co robić w sytuacji, gdy pojawi się gorszy dzień.

22-12-2013 - Maciek - Kierownik - To co najbardziej mnie uderzyło to to, jak wielka jest siła w umiejętnie poprowadzonej rozmowie, rozmowie, która prowadzi do poznania własnych mocnych a także i tych słabszych stron w sposób niezwykle naturalny. Dzięki profesjonalizmowi i talentowi Justyny udało mi się rozpocząć proces uporządkowania i przejęcia pełnej kontroli nad zawodowym „zgiełkiem”, ale efekty coachingu widzę również w życiu prywatnym.

23-11-2013 - Maja - Starszy Specjalista - Wystarczyło kilka spotkań abym spojrzała na swoje problemy z innej perspektywy i co ważne, zaczęła pracować nad ich rozwiązaniem.

18-10-2013 - Radosław Jodkowski - Właściciel firmy - Zdarzało się, że moje własne odpowiedzi były dla mnie pewnym zaskoczeniem. Dzięki coachingowi udało mi się uporządkować moje projekty i określić, które lepiej w danej chwili pozwolą mi osiągnąć cel.

11-10-2013 - dr Maciej Kulisz - Historyk sztuki, germanista - Osobowe cechy Pani Justyny i niezmiennie życzliwe nastawienie są zaproszeniem do spojrzenia na siebie samego w odpowiednio pozytywnym świetle. Przywraca wiarę w siebie, zamieniając niepewne nadzieje na konstruktywny plan działania.

09-10-2013 - Anna - Odbiłam od Justyny całą moją frustrację, żal i niepewność a Ona nie tylko mi na to pozwoliła ale również sprawiła że inaczej zaczęłam postrzegać nie tylko siebie ale i otaczający mnie świat. Justyna nie powie Ci że jesteś super, miły, mądry i że jutro będzie dobrze - Ona po prostu sprawi że sam tak będziesz o sobie myślał.

04-10-2013 - Renata - Kierownik - Justyna jest osobą, która widzi rzeczy niewidzialne, a rzeczy najważniejsze upraszcza.

02-10-2013 - Kacper - Starszy Referent Prawny - Justyna, dzięki swojej nadzwyczajnej umiejętności słuchania, często czytając między wierszami pomogła mi przede wszystkim uwierzyć w siebie, spojrzeć na pewne sytuacje nie tylko bezpośrednio ale z lotu ptaka.

30-09-2013 - Kwiryna - Specjalista - Już po kilku spotkaniach odkryłam, że mój punkt widzenia spraw jest bardzo jednostronny, że sama zapędzam się w kozi róg z którego trudno jest wybrnąć:) Niemniej dzięki trafnym i rzeczowym pytaniom p. Justyny uświadomiłam sobie, że sama znam odpowiedzi, że odnajdując nowy punkt widzenia znajduję rozwiązanie....Co ważne,uzyskałam świadomość, że to co myślę wpływa na to kim jestem, stąd praca nad własnymi myślami i sposobem patrzenia na rzeczywistość to kroki na drodze do ukształtowania siebie i relacji z otoczeniem.

01-09-2013 - Anna - Manager ds. Ryzyka - Był to okres intensywnej pracy i rozwoju, które wpłynęły na poszerzenie mojej wiedzy i kompetencji kierowniczych. Dzięki wsparciu Justyny udało mi się odkryć moje mocne i słabe strony a także zrozumieć wiele mechanizmów wpływających na prace zespołu i jego efektywność.

28-08-2013 - Ilona - Przyjazna atmosfera, którą wprowadzała Justyna, sprzyjała otwieraniu się na siebie i innych.

11-08-2013 - Alicja Szymańska - Dyrektor / Muzykolog - Każda sesja z Justyną była dla mnie wielkim odkryciem – samej siebie i ogromu potencjału, który posiadam, ale także niezwykłej empatii, błyskotliwości myślenia i profesjonalizmu coacha. Swoimi pytaniami trafia w sedno najbardziej zawiłych zagadnień, które z perspektywy sesji stają się o wiele prostsze. Nie boi się trudnych pytań – stawia je we właściwym momencie odpowiednio przygotowując wcześniej grunt.

24-07-2013 - Arkadiusz - Kierownik - Spotkania z Justyną pozwalały mi efektywniej wykorzystywać posiadane umiejętności, pomagały rozwiązywać problemy związane z procesem zarządzania.

14-07-2013 - Piotr - Kierownik - Wiele z sukcesów jakie udało mi się osiągnąć w ostatnim czasie, zawdzięczam również profesjonalnym sesjom coachingowym z Panią Justyną. To właśnie w trakcie nich udało mi się rozwiązać nie jeden problem lub znaleźć najlepsze rozwiązanie danej sytuacji.
27-06-2013 - Aneta Ilkiewicz-Krawczyk - Freelancer - Jest profesjonalna, doskonale przygotowana i zaangażowana w proces i pracę z Klientem. Pomogła mi wydobyć swój potencjał i uwierzyć, że mogę i potrafię jeszcze więcej.

Dziękuję za wszystkie opinie.

Znasz kogoś, komu przydałaby się moja pomoc? Podziel się stroną ze znajomymi. Możesz wykorzystać ikony poniżej.

Podziel się...Email this to someoneShare on Facebook0Digg thisShare on LinkedIn0Share on Google+0Share on VKTweet about this on TwitterShare on Tumblr0Print this pagePin on Pinterest0

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress